divendres, 2 de novembre del 2007

Tres propostes

Iñaki Bilbao etarra d'especial loquacitat ha començat una vaga de fam amb la finalitat de reivindicar la independència d'Euskalherria. Celebro la decisió de l'esmentat senyor i l'encoratjo a dur-la fins les seves últimes conseqüències. És més, convido els seus companys de banda a prendre exemple i a secundar la iniciativa. Sens dubte, les seves desaparicions aplanarien el camí del poble basc cap a la llibertat.

El TN informa que el govern birmà recluta nens a la força que, després d'un sever ensinistrament, converteix en soldats. Segons ha transcendit, la xifra d'infants que combaten a primera línia de foc és dramàtica. Desconec si hi ha arguments econòmics suficients per a que la comunitat internacional es sensibilitzi. En el cas que els hi hagi, proposo bombardejar Birmània amb joguines.

Al Gore ha estat distingit amb el Nobel de la pau per la seva tasca en favor de la lluita per aturar canvi climàtic. Dubto que l'acadèmia sueca guardonés l'ex-candidat demòcrata per la mateixa causa en el cas d'haver vençut les eleccions en front Bush. Insto, doncs, els organitzadors del premi a canviar-li la denominació i passar a anomenar-lo Nobel de màrqueting.